Wij hopen dat je bij iedere aankoop op TwistedSupplements.nl tevreden bent. Mocht je echter besluiten om een item terug te willen sturen dan kunt je dit na ontvangst van jouw bestelling binnen 14 dagen doen.

EISEN VOOR HET RETOURNEREN OF RUILEN VAN BESTELDE ITEMS

  • Het artikel compleet en in geval van voeding (supplementen) ongeopend is. Dit i.v.m.gezondheidsbescherming en/of hygiëne na het verbreken van de verzegeling na levering.
  • Artikelen moeten worden teruggestuurd binnen veertien (14) dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • Artikelen moeten worden teruggestuurd met alle labels intact. De items zitten in hun originele verpakking.

HOE KAN JE EEN ARTIKEL RETOURNEREN

Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw retour aan, door een email te sturen naar info@twistedsupplements.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt binnen 2 dagen een bericht met de instructies voor het retourneren.

Let op, wij streven ernaar om het aankoopbedrag, binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen te restitutioneren op de desbetreffende rekening.

RUILEN

Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw ruiling aan, door een email te sturen naar info@twistedsupplements.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt binnen 2 dagen een bericht met de instructies voor het retourneren.

Bij een ruiling wordt het nieuwe artikel (indien op voorraad) binnen 5 werkdagen opgestuurd. Eventuele prijsverschillen worden verrekend.

VERZEKERING (RETOUR / RUILEN)

Twisted Supplements wilt je erop wijzen dat de geretourneerde artikelen jouw verantwoordelijkheid zijn totdat wij het pakket in ontvangst (onbeschadigd) hebben genomen. Daarom raden wij je aan het pakket verzekerd te verzenden.