Twisted supplements is een idee wat voort is gekomen uit het feit dat ik na meerdere merken supplementen te hebben gebruikt ik erachter kwam dat er te veel onzin in zit en je natuurlijk veel te veel betaald voor alleen een merknaam.
Het beloofd vaak wonderbaarlijke dingen te kunnen doen met je lichaam. Ik wil dit taboe doorbreken.

Laten we eerst beginnen met het feit dat natuurlijke vaste voeding wat je bij de slager, supermarkt of groenteboer kan halen natuurlijk gewoon simpelweg het beste is.
Om te groeien moet je slim eten. Hetzelfde geldt voor duur- en conditie sporten. Ook als je wilt afvallen moet je juist meerdere malen per dag kleine maaltijden nuttigen, maar je moet wel weten wat en wanneer.
Zorg dat je je goed inleest en onderwijst over een voeding en trainingsschema persoonlijk aangepast aan jou eigen doeleinden alvorens je begint aan supplementen.

Wel kunnen supplementen mits er niet mee gerommeld is je een (grote) extra steun in de rug geven. Je kan profijt halen uit net dat stukje extra spierherstel van een eiwitshake, net dat extra beetje energie en focus van een pre workout of net die extra maaltijd die je moeilijk naar binnen krijgt vervangen door gebruik te maken met een kwaliteits maaltijdvervanger/afslankshake!

Hier in is het erg belangrijk om te weten waar je wat koopt en je bewust bent van wat je waarvoor betaald. Bij vele merken (en dan heb ik het over feiten wat men ook beweerd) zitten er vulmiddelen in die eigenlijk niks doen als in teveel hoeveelheden slecht voor je zijn, zoals Maltodextrine, slechte suikers en goedkope vetzuren die er voor zorgen dat je blijft trainen, maar niet het juiste effect krijgt. Zonde als dit door verkeerde producten fout gaat. Je gaat naar een sportschool voor een doel. Je koopt supplementen voor een doel. Je hebt een lichaamsdoel voor ogen. Je wilt goede resultaten voor niet teveel geld, maar waar is dat te vinden?

Hier bij Twisted Supplements vind je de prijs en kwaliteitsverhouding waar je naar zoekt of zou moeten zoeken.

Twisted supplements is geïnspireerd door de grote marktleiders wereldwijd die no nonsense advies en producten bieden. Denk aan een helaas overleden Rich Piana van 5%Nutrition. Verder natuurlijk Arnold Swarzenegger in onze ogen nog steeds de grootste bodybuilder aller tijden!

Wij staan voor kwaliteit, juiste educatie, pure producten en een ‘No Nonsense’ mentaliteit!

So let’s get twisted results with Twisted Supplements!!