De Rede waarom ik Twisted supplements ben begonnen is ik hoop helder en duidelijk uitgelegd in het kopje over Twisted supplements.
Het op de markt willen brengen van een No Nonsense supplementenlijn die de rest evenaart in prijs en kwaliteitverhouding.

Zelf ben ik al om en nabij de 13 jaar actief in de sportwereld, van wedstrijd vechtsporten, trainingen bij Defensie en natuurlijk fitness, krachtsport en Bodybuilding.
Hier bij heb ik mijn eigen lichaam en geest bloot gesteld aan allerlei diëten, trainingen en filosofieën om zo er achter te komen hoe het menselijk lichaam reageert op de kleinste veranderingen, met name mijn eigen lichaam omdat elk lichaam anders is.
Daarbij heb ik persoonlijk te maken gehad met producten die achteraf na verder onderzoek lang niet zo goed waren voor de doelen die ik stelde als dat ze beloofden.

Hoe ik überhaupt kwam op het idee om er eigen bedrijf te beginnen is omdat het niet in mij zit om constant naar iemand zijn pijpen te moeten dansen haha zo’n type ben ik gewoon niet. Ik heb talloze baantjes gehad, bij Defensie gewerkt, in de beveiliging, als Fitness instructeur en zelf in de bouwsector functies vervult ! Maar zeg nou eerlijk wat is beter dan van je Hobby je werk maken en hier bij nog andere mensen proberen kennis en kwaliteit te leveren? Precies , ik vind het geweldig!

Het opzetten van dit bedrijf was me niet gelukt zonder de hulp van mijn Wederhelft en verloofde Shannon mijn steun en toeverlaat, zij heeft de naam verzonnen en mij gepusht tot het uiterste om dit op te zetten!

Ook mag ik een aantal andere mensen ook niet vergeten, deze mensen zijn naast mijn Shannon ook ambassadeurs en van het Merk Twisted supplements en werken in volle passie mee om te zorgen dat het op een eerlijke manier een succes word onder de klanten, sporters en onszelf.
Claretta(Twisted supplements model en ambassador)
Krista (onze fotografe)

Hier komen nog meer namen bij

Ik hoop van harte dat iedereen tevreden is over Twisted Supplements en het wilt proberen!

Laten we met zijn alle de rotzooi aan de kant laten en gaan voor echte betaalbare Kwaliteitsproducten!

Super kwaliteit voor een kleine prijs,
Totally Twisted!

Twisted supplements
Quint